Празници Празници Нова година 2018 в Ниш

Празници

Нова година 2018 в Ниш
Продължителност:
3 дни / 2 нощувки

Маршрут:
София - Ниш - София

Транспорт:
Автобус

цена от
349 лв.
Програма
Хотели по програмата
Допълнителна информация
Ден 1 - 30 Декември
Отпътуване от София в 08:30 ч от Автогара Сердика (Трафик Маркет) по маршрут София - Калотина -Пирот - Ниш. Кратка пауза след границата. Продължаваме към град Пирот. Свободно време в Пирот за обяд. Около 14:00 ч отпътуване за град Ниш, пътят от Пирот до Ниш е около 75 км. След пристигане в Ниш настаняване в един от хотелите по програмата (списък с хотелите и техните цени можете да видите по-долу в офертата). Свободно време.
Вечерта - Вечеря в ресторанта на хотела 18:30 - 20:30. (важи само за хотел Александър)
Нощувка.

Ден 2 - 31 Декември
Закуска. Преди обяд тръгване към центъра на Ниш. Посещение на Нишката твърджава- крепостта на града, комплекса е изключително добре реставриран, оринално са вмъкнати кафенета и ресторанти без да пречат или развалят руините. Така можете да изпиете едно кафе сред останките от крепостта. Следва разходка из пешеходната зона на Ниш, която започва от кметството на града, вблизост е и паметникът посветен на Освободителите на Ниш. Там е и най-големият търговски център Калча. Свободно време за разходки, пазар и обяд в Ниш. Връщане в хотела.
Новогодишната вечеря е с изключително богато меню, включващо печено прасе, различни предястия, салати, месни специалитети, десерти, гарнитури. Алкохолът е в изобилие и в неограничени количества. Новогодишна програма е включена в пакетната цена.
Нощувка.

Ден 3 - 01 Януари
Късна закуска. Отпътуване за България около 12:00ч. Пристигане в София около 16:00.